Σχολικές ψηφίδες – Θεματικό ιστολόγιο

Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » 2ος Αρσάκειος Δρόμος, Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, 9.00 π.μ. Οι εγγραφές συνεχίζονται…

2ος Αρσάκειος Δρόμος, Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, 9.00 π.μ. Οι εγγραφές συνεχίζονται…

2 Arsakeios DromosΟ 2ος Αρσάκειος Δρόμος διοργανώνεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στις 09.00 το πρωί. Είναι ένας δρόμος ανοικτός σε όλους όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια αθλητική γιορτή των Αρσακείων Σχολείων.

Ο 2ος Αρσάκειος Δρόμος θα περιλαμβάνει τη γνωστή διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, και αμέσως μετά αγώνα δρόμου 900 μέτρων, μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων, για τους μαθητές από Γ΄ έως και ΣΤ΄ Δημοτικού. Το κόστος συμμετοχής για τον δρόμο των 5 χιλιομέτρων θα είναι 5 ευρώ για τους μαθητές Γυμνασίου, 10 ευρώ για τους μεγαλύτερους μαθητές και τους ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής των μαθητών τού Δημοτικού για τον δρόμο των 900 μέτρων θα είναι επίσης 5 ευρώ.

Στην εφετινή διοργάνωση ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών θα είναι 2.000 για τον δρόμο των 5 χιλιομέτρων και 500 για τον δρόμο των 900 μέτρων. Μέρος των εσόδων τού 2ου Αρσακείου Δρόμου θα διατεθεί στο Ταμείο Υποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων.

Η εταιρεία EVEST, εξειδικευμένη στη διοργάνωση αγώνων δρόμου, ανέλαβε και πάλι την τεχνική υποστήριξη τού αγώνα. Μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα τού αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.arsakeiosdromos.gr, στην οποία θα αναρτώνται πληροφορίες για τον αγώνα και μέσω τής οποίας θα γίνεται η εγγραφή των δρομέων και η καταβολή τού τέλους συμμετοχής.

Μέχρι την ημέρα διεξαγωγής τού αγώνα θα υπάρχει διαρκής ροή ενημέρωσης τόσο από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων όσο και από την ιστοσελίδα τού Αρσάκειου Δρόμου.

Η Οργανωτική Επιτροπή


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: