Σχολικές ψηφίδες – Θεματικό ιστολόγιο

Αρχική » ΔΡΑΣΕΙΣ » Οι μαθητές μας διαβάζουν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά των Αρσακείων Τοσιτσείων Δημοτικών!

Οι μαθητές μας διαβάζουν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά των Αρσακείων Τοσιτσείων Δημοτικών!

Μια εξαιρετική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στη Βιβλιοθήκη των Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων από τις 4 έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα, μαθητές του Α’ Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης, που είναι μέλη του Ρητορικού μας Ομίλου, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη και τις Διευθύνσεις των Αρσακείων Τοσιτσείων Δημοτικών Σχολείων, θα διαβάσουν επιλεγμένα διηγήματα και παραμύθια σε όλα τα παιδιά των Δημοτικών μας Σχολείων στο φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης που διαμορφώθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Επιπλέον, τα μικρότερα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην επίκαιρη Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνεται και να πληροφορηθούν για τη δράση των Ρητορικών Ομίλων που λειτουργούν στο απογευματινό πρόγραμμα των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Οι μαθητές που συμμετέχουν είναι οι εξής: Αλεξία Γεωργακοπούλου, Ανδρέας Γεωργαντής, Σοφία Γκλαβά, Κωνσταντίνα Δαλιάνη, Ειρήνη Δεμενεοπούλου, Χριστίνα Ζαμπετάκη, Λυδία Κιάτου, Εβιρόη Μανωλοπούλου, Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, Περικλής Ταμπάκος, Ιωάννα Τσαντρίζου, Χρήστος Τσιτσιριδάκης, Έλενα Χαλουλάκου, Χριστίνα Ψαρρά.

Την ευθύνη της οργάνωσης της εκδήλωσης και της Έκθεσης Βιβλίου έχει ο βιβλιοθηκονόμος μας κ. Γιάννης Κουμαντάκης. Υπεύθυνος καθηγητής-εκπαιδευτής των παιδιών του Ρητορικού Ομίλου είναι ο φιλόλογος του Σχολείου μας κ. Μιχάλης Καπετανής.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: