Σχολικές ψηφίδες – Θεματικό ιστολόγιο

Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΕΞΟΡΜΗΣΗ  ΗΜΕΡΑΣ  ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΞΟΡΜΗΣΗ  ΗΜΕΡΑΣ  ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

        Η Παρασκευή 30-09-2022 έχει οριστεί από το ΥΠΑΙΘ ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Κατά την ημέρα αυτή προβλέπεται η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στα Σχολεία. Επειδή η ταυτόχρονη διοργάνωση πρωταθλημάτων από Γυμνάσια και Λύκεια στις εγκαταστάσεις των Σχολείων μας είναι αδύνατη και, ούτως ή άλλως  η σχετική εγκύκλιος προβλέπει τη δυνατότητα μεταθέσεως των εκδηλώσεων σε άλλη ημέρα,  το Α΄ Λύκειο της Εκάλης θα πραγματοποιήσει τις αθλητικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις  του κέντρου ΚΑΡΑΒΙ στον Σχινιά την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, ημέρα της πρώτης εξορμήσεως.

       Η συμμετοχή των μαθητών στην εξόρμηση προϋποθέτει: 

α) τη δήλωση συγκατάθεσης για τη συμμετοχή σε όλες τις εξορμήσεις του σχολικού έτους, η οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα portal.arsakeio.gr, όπου ο κηδεμόνας εισέρχεται με τους προσωπικούς του κωδικούς, τους οποίους έχει λάβει από το Τμήμα Διδάκτρων.

β) ειδικά για την Α΄ τάξη Λυκείου, την προσκόμιση του ΑΔΥΜ στο Σχολείο, χωρίς το οποίο ο μαθητής δεν μπορεί να λαμβάνει μέρος γενικώς σε αθλητικές δραστηριότητες, ακόμη και στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

      


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: